Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Puistojumppaa

Lisätty 30.06.2017

Nyt hullutellaan vähän! Kesäkurssina koirille puistojumppaa! Eli ei tiukkapipoisille! Jumppapalloja ja tasapainotyynyjä sekä kaikkea muuta mukavaa! Ohjaajalle luvassa edelleenkin se oleellisin - omien koulutustaitojen kehittäminen mukavalla tavalla. :) Koirille tasapainoa ja kehonhallintaa kehittäviä tehtäviä ja jumppaa syville lihaksille. Venytellään lihaksia ja hymyhermoja, sillä nyt(kin) pidetään hauskaa!

 

Kokoa oma koiran kaveriporukka ja pidetään hauskaa, opitaan, oivalletaan ja kehitytään!

Neljä jumppakertaa ja 45 minuuttia kerrallaan. Voidaan pitää aikataulujesi mukaan kerran viikossa tai sitten vaikka kaksi kertaa viikossa tai...

Paikka: Inkoo tai sitten ihan mikä tahansa Etelä-Suomen kunta. (Pidemmälle ajellessa sitten kyllä tulloo vielä matkakorvaukset 0,41€/kilsa.)

Hinta: 

3-4 koiraa 40€/koira

2 koiraa 60€/koira

1 koira 120€/koira

 

Ja koiran koolla tai taitotasolla ei ole väliä - edetään yksilöllisesti!

Ollaanpa yhteydessä ja nautitaan kesästä!

liisa.sakajarvi@pompsis.fi

 

 

 

 

 

 

Lue kokonaan »

Tervetuloa koulutuksiin!

Lisätty 05.06.2017

Huh! Taas on kesä ovella! Koulutukset ovat pyörineet viimeaikoina  lähinnä yksityisopetuksen merkeissä. Ja samansuuntaisella idealla jatketaan jatkossakin. Ryhmiä (2-4 koiraa) ohjaan kyllä ehdottomasti pyydettäessä, joten kootkaa porukoita ja pohditaan treenejä! :) Oppia ja kokemuksia on taas haettu. Eläintenkouluttajan ammattitutkinto on taskussa, mutta ehdottomasti paras kohtaaminen tapahtui Hollannissa, kun pitkäaikainen haaveeni toteutui ja tapasin Bob Baileyn. Wau! Kiitos myös Simon Prins  - aivot on liekeissä! :) Vierivä kivi ei sammaloidu! 

Lue kokonaan »

Kesä lähestyy ja kursseja päivitetty

Lisätty 26.04.2016

Pitkä hiljaiselo alkaa olla vihdoin takana! Tauon aikana on opiskeltu lisää ja kehitetty omaa ammattitaitoa eläintenkouluttajana. Nyt on taas aika laittaa tieto ja taito eteen päin - tervetuloa kursseille!

 

Edelleenkin kursseja pyöritetään valitettavasti harvakseltaan, sillä tärkein kaikesta on perhe. Lapsen harrastukset määrittelevät jatkossa koiratreeneille vapautuvat ajat, joten alkavia kursseja ei kuulutella täällä jatkossa kuukausia aikaisemmin - pahoittelut siitä!

 

Osa kursseista järjestetään tuttuun tapaan Inkoossa, kauniilla Museoalueella. Toisinaan kurssipaikkana on Raseborgin Billnäs ja sielä TrainingMill Oy:n tilat vanhassa idyllisessä myllyssä. Inkoosta Myllylle on matkaa noin 20km - ei paljon. 

 

Seminaarit ja luennot ovat edelleen allekirjoittaneen käsialaa järjestelyjen suhteen, vaikka järjestäjänä onkin jatkossa TrainingMill oy. TrainingMill oy on koulutus ja seminaarikeskus, jota pyöritän yhteistyössä eläintenkouluttaja Tommy Wirenin kanssa. Kenties siis kurssien tuuraajana voi joskus olla itse oppi-isäni "kanakeisari". 

 

Nyt kannattaakin käydä varaamassa paikka 28.5.2016 järjestettävälle Tommy Wirenin luennolle "Rankaisu eläinten koulutuksessa" tai Jari Tuomisen luennolle "Hajun kemiaa ammattilaisille ja aktiiviharrastajille". Jarin luento pidetään 15.6.2016.

Lue kokonaan »

Maaria Kaiperla - Koiran kipu ja stressi

Lisätty 29.10.2015
Lue kokonaan »

Koiranhoito -kurssi nuorille

Lisätty 02.09.2015

31.10.- 1.11.2015

Liisa Säkäjärvi ja Tommy Wiren

Koiranhoito -kurssi

 

Oletko haaveillut omasta koirasta, mutta haaveesi ei ole vielä toteutunut? Pidätkö ulkoilusta koirien kanssa tai viihtyisitkö koiraharrastuksissa? Haluaisitko ansaita vähän taskurahaa?

Koira-apu on yli 13-vuotias Pompsiksen kouluttama koiranhoitaja, joka toimii tarvittaessa ulkoilutus-, koulutus- ja näyttelyapuna, viikonloppu- tai lomahoitajana,  kenneltyttönä tai -poikana. Kurssin käynyt nuori hallitsee operantin koulututtamisen perusteet sekä yleisimmät koirien hoitoon ja hyvinvointiin liittyvät asiat.

 

Tervetuloa oppimaan ja oivaltamaan!

 

Lisätietoa kohdassa Palvelut - Koulutukset - Opin ja opetan.

Lue kokonaan »

Koulutuksia Myllyllä

Lisätty 16.07.2015
Lue kokonaan »

Koirien ensiapukurssi

Lisätty 04.06.2015

Tervetuloa kaikki treenaamaan kuntoon koirien ensiaputaidot! Kuinka autat omaa, kaverin tai tuikituntemattoman koiraa yllättävässä hädässä! On tärkeää varautua ja harjoitella taidot selkäytimeen! Lisätietoa Palveluissa!

Lue kokonaan »

TrainingMill

Lisätty 29.03.2015

Pääsemme halutessamme huonoilla keleillä treenaamaan sisätiloihin! Vuokraamme treenitilaa TrainingMill Oy:n kauniista vanhasta myllystä Billnäsistä! Vain 24km Inkoosta ja reilu tunti Helsingistä! Laskeskelen muita etäisyyksiä tuonempana. Mutta kuten todettu - meille ei ole pitkä matka!

 

Samoissa tiloissa Tommy Wiren aloittaa tauon jälkeen alkuperäisten Operantin ehdollistamisen workshoppien, eli "kanakurssien" vetämisen. Kot, kot! Suosittelen! Tämän vuoden ykköskurssi pidetään jo toukokuussa ja uutena tuotteena kanakurssi viisi kesäkuussa! Tällähetkellä tarkempi kurssien kuvaus löytyy facebookista nimellä TrainingMill. Mutta varmasti kohta aukeavat myös TrainingMillin nettisivut!

Lue kokonaan »

Tommy Wirenin luento hajutyöskentelystä

Lisätty 20.03.2015

Tervetuloa kaikki koiran nenätyöskentelystä kiinnostuneet ja innostuneet Tommyn luennolle sunnuntaina 3.5.2015! Aiheena hajutyöskentely! Niin moni tie vie Roomaan, mutta mitä reittiä kannattaa lähteä kulkemaan? Miten kouluttaa pohja KAIKELLE nenätyöskentelylle? Tule kuuntelemaan ja keskustelemaan! Aloittelijat saavat hulppean tietopaketin ja ammattikouluttajat näkemyksiä ja vahvistuksia sekä uusiakin oivalluksia! Siis kaikille jotakin!

Lue kokonaan »

Tervetuloa uudistetuille kotisivuille!

Lisätty 18.03.2015

Kotisivujen ulkonäkö on saanut päivitystä, mutta niin myös tulevat kurssitarjottimet sekä tapahtumat! Toivottavasti viihdyt sivuilla ja löydät palveluistamme itsellesi mieluista toimintaa - niin huippujuttuja on tulossa! Aurinkoista kevättä! Nähdään koulutuksissa ja tapahtumissa!

 

Lue kokonaan »