Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Kesä lähestyy ja kursseja päivitetty

Lisätty 26.04.2016

Pitkä hiljaiselo alkaa olla vihdoin takana! Tauon aikana on opiskeltu lisää ja kehitetty omaa ammattitaitoa eläintenkouluttajana. Nyt on taas aika laittaa tieto ja taito eteen päin - tervetuloa kursseille!

 

Edelleenkin kursseja pyöritetään valitettavasti harvakseltaan, sillä tärkein kaikesta on perhe. Lapsen harrastukset määrittelevät jatkossa koiratreeneille vapautuvat ajat, joten alkavia kursseja ei kuulutella täällä jatkossa kuukausia aikaisemmin - pahoittelut siitä!

 

Osa kursseista järjestetään tuttuun tapaan Inkoossa, kauniilla Museoalueella. Toisinaan kurssipaikkana on Raseborgin Billnäs ja sielä TrainingMill Oy:n tilat vanhassa idyllisessä myllyssä. Inkoosta Myllylle on matkaa noin 20km - ei paljon. 

 

Seminaarit ja luennot ovat edelleen allekirjoittaneen käsialaa järjestelyjen suhteen, vaikka järjestäjänä onkin jatkossa TrainingMill oy. TrainingMill oy on koulutus ja seminaarikeskus, jota pyöritän yhteistyössä eläintenkouluttaja Tommy Wirenin kanssa. Kenties siis kurssien tuuraajana voi joskus olla itse oppi-isäni "kanakeisari". 

 

Nyt kannattaakin käydä varaamassa paikka 28.5.2016 järjestettävälle Tommy Wirenin luennolle "Rankaisu eläinten koulutuksessa" tai Jari Tuomisen luennolle "Hajun kemiaa ammattilaisille ja aktiiviharrastajille". Jarin luento pidetään 15.6.2016.

 

 

 POMPSIS

 

Pompsis on yritys, joka tarjoaa eläinten koulutukseen ja hyvinvointiin liittyviä palveluja. Tarjolla on positiivisiin koulutusmenetelmiin perustuvaa perus- ja erikoiskoulutusta kaikille eläinten koulutuksesta kiinnostuneille. 

Koulutusmenetelmämme perustuvat eläimen palkitsemiseen oikeasta toiminnasta. Rankaisuna käytetään palkkion poistamista.