Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Haluatko oppia kouluttamaan paremmin? Haluatko saavuttaa tuloksia - arkielämässä tai koekentillä? Haluatko oppia jotakin uutta lemmikkieläimistä tai kerrata perusteita? Palvelut osiosta löytyy kaikille jotakin - sekä lemmikkieläinten omistajille että ihmisille, jotka vain pitävät eläimistä!

 

Tilaisuudet ja koulutukset, jotka on merkattu alla olevalla leimalla, järjestetään TrainingMill Oy:n tiloissa Billnäsissä. Muut koulutukset Inkoossa ulkokentillä tai muualla tarpeen ja tilanteen mukaan. 

 

Luennot ja seminaarit ovat vierailevien tähtien ja kouluttajien pitämiä koulutustilaisuuksia. Tilaisuudet kestävät muutamasta tunnista pariin päivään. Välillä opiskellaan asioita ilman koiraa, toisinaan taas kokeillaan opittua omiin nelijalkaisiin. Toteutetaan pääasiassa yhteistyössä TrainingMill Oy:n kanssa. 

 

Koulutukset osio on tarkoitettu sinulle, joka haluat harjoitella kouluttamista lemmikkieläimesi kanssa. Kurssit alkavat aina teoriaosuudella ja mekaanisilla harjoituksilla ilman koiraa. Sen jälkeen tapaamme pienryhmissä, jolloin koirat treenaavat joko yhdessä tai yksitellen – tilanteesta ja tarpeesta riippuen. On suositeltavaa osallistua ensin Pompsiksen pentu- tai perustaidot kurssille ennen erikoiskursseille osallistumista. Erikoiskursseilla koiran tulee hallita tietyt perustaidot, jotta haastavimmilla tempuilla olisi allaan mahdollisimman hyvä perusta. Näille kursseille perheenjäsenet ovat tervetulleita kuunteluoppilaiksi ilman koiraa. On tärkeää, että kaikki lemmikkieläimen kanssa asuvat tai touhuavat ihmiset toimivat samalla tavalla ja johdonmukaisesti nelijalkaisen kanssa.

 

Lapset ja nuoret osiosta löytyy 7-13 –vuotiaille lapsille ja nuorille suunnattuja kursseja ja kerhoja. Tassutellen kerhoihin osallistuminen ei edellytä oman lemmikkieläimen omistamista, sillä kerhoiltoina mahdolliset omat lemmikit jäävät kotiin. Opin ja opetan –kurssit ovat koulutuksia, joilla harjoitellaan oman koiran kouluttamista. Myös lomalaisille löytyy ohjelmaa eläinten parista!

 
Hyväntekeväisyys osana toimintaa. Kaikki Pompsiksen toiminta ei ole maksullista tai toiminnan avulla tuoetaan hyviä, apua tarvitsevia kohteita. Jos en tekisi päivätyötäni lasten ja nuorten parissa, työskentelisin ikäihmisten apuna. Niinpä haluan tarjota myös senioreille mahdollisuuden kohdata eläinten lempeän maailman. Tätä toimintaa varten on perustettu Ystävärinki. Toisaalta, oletko kuullut kirjastokoirista? Aloittaessani aikoinaan erityisopettajana, annoin lapsille läksyksi ääneenlukua lemmikkieläimille. Yhden ainoan kerran läksyn toteuttaminen oli epäonnistunut. Kissa oli kesken lukutuokion karannut sohvan alle. Mutta onneksi syykin selvisi - kissamirrille oli luettu koirakirjaa! Pompsis etsiikin vapaaehtoistyöhön sosiaalisia ja rapsutuksia rakastavia koiria ohjaajineen. Kävellenkin voi tehdä hyvää osallistumalla yhteisille kävelylenkeille.
 
Ilmoittautuminen kursseille, luennoille tai kerhoihin tapahtuu sähköpostin välityksellä liisa.sakajarvi (at) pompsis.fi tai puhelimitse 040-4694700. Valitettavasti en voi vastata tekstiviestikyselyihin. Lasten ja nuorten kursseille ilmoittautumisen tekee huoltaja. Ilmoittautumiset ovat sitovia. Luennoille tai seminaareihin ostamasi paikan voit halutessasi myydä tai antaa eteenpäin, kunhan ilmoitat osallistujan nimen järjestäjälle ennen tilaisuuden alkua. Pääsylippumaksua ei palauteta, mikäli et pääsekkään paikalle. Jos perut koulutuspaikan, Pompsis antaa paikan jonossa seuraavana olevalle. 
 
Mikäli kurssi on täynnä, ole toki yhteydessä! Voit jäädä jonottamaan vapautuvaa paikkaa tai katsotaan saadaanko järjestettyä uusi kurssi. 
  
Välillä eteen voi tulla tilanteita, jolloin ennalta suunniteltua täytyy muuttaa. Niinpä Pompsiksella on oikeus tehdä parhaaksi katsomansa muutokset järjestelyihin ja hinnoitteluun aina tilanteen niin vaatiessa.