Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Lenkkeillään yhdessä! Kävellään hyvän asian puolesta! 

 

HYVÄNTEKEVÄISYYSKÄVELY 

 

Pompsis kutsuu sinut hyväntekeväisyyskoirakävelylle! Kävellään yhdessä Inkoon tai lähialueiden kauniissa maisemissa! Tarkoituksena on nauttia ulkoilusta ja toisten seurasta koiramaisessa hengessä ja mahdollistaa jonkin hyvän ja tärkeän tarkoituksen toteutuminen.

Inkoossa on valittavana lenkin pituudet muutamasta askeleesta noin kahdeksan kilometrin taivallukseen. Maasto valitaan siten, että se on helposti kuljettavaa. Kaikki koirat kulkevat kytkettyinä koko lenkin ajan - myös ne kaikkein kilteimmät, siitäkin huolimatta, että maasto välillä houkuttelisi yhteiseen kirmailuun. Eikä hätää, vaikka koiruudellasi olisikin pulmana toisten koirien kanssa kulkeminen. Tarvittaessa pidetään muihin koiriin välimatkaa niin, että kaikille osallistujille luodaan kävelyllä onnistumisen edellytykset. Kävellään siis Hienosti Hihassa!

Mukaan tarvitset kunnon taluttimen (EI flexiä), tarvittaessa paljon makupaloja ja juomavettä sekä säänmukaiset varusteet ja kakkapusseja, sekä tarvittaessa otsa- tai taskulampun.

Kävelylle osallistuville kerrotaan lähtökoordinaatit aina ilmoittautumisen yhteydessä.

Kävelyn hinta: 5€ (sis Alv 24%)

Ilmoittautumiset: liisa.sakajarvi@pompsis.fi , 040-4694700.

Aika: Viikonloppuisin