Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Ystävärinkiin etsitään ystävällisiä ja rapsutusten kipeitä koiria ohjaajineen! Vierailut ovat vapaaehtoistyötä ilman erillistä korvausta. Jos kuitenkin lähdet mukaan toimintaan, tarjoaa Pompsis 10% alennuksen kaikista Pompsiksen koulutuksista siltä ajalta, kun olette mukana ringissä. Alennus on koira ja henkilökohtainen. Taikamuona puolestaan muistaa Ystävärinkiin osallistuvaa karvaturria pienellä lahjakortilla tai valmiilla tuotteella liikkeessään.

 

Tarkoituksena on säännöllisesti käydä ilahduttamassa vanhainkodin asukkaita Uudellamaalla. Vanhainkodissa vierailulla voi olla samaan aikaan yksi tai useampi koira. Vanhukset pääsevät silittelemään lemmikkejä tai voivat muuten vain seurailla koirien puuhastelua.
 
Kirjastoon pääsevät sen sijaan vierailulle kirjastokoirat. Kirjastovierailut tehdään yksitellen.  Kirjastossa lapset lukevat ääneen koiralle, joka tarkkaavaisena kuuntelee lasten tarinoita. Eikä karvaturri varmaankaan pistä pahakseen, vaikka lukuhetki päättyisi välillä pieneen rapsutustuokioon.
 
Ystäväringin koiran tulee olla kiltti ja ystävällinen sekä kestää hyvin käsittelyä. Vierailupäivänä kannattaa tarkistaa ettei turkin mukana kulkeudu vierailukohteeseen rapaa eikä risuja tai takiaisia. Puhdasta eläintä on mukavampi silitellä.
 
Toivottavaa on, että ystävärinkiin sitoudataan aina vuodeksi kerrallaan. Vierailukäyntien määrä on ohjaajan omasta aktiivisuudesta ja innostuksesta kiinni, mutta 2-3 vierailua vuodessa riittää.

 

Pompsis huolehtii käytännön järjestelyistä ja vuorojen sopimisesta.
 
Lisätietoja tai ilmoittautuminen: liisa.sakajarvi (at) pompsis.fi, 040-4694700