Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 

 

Liisa Säkäjärvi 

Koiranhoito -kurssi

 

Oletko haaveillut omasta koirasta, mutta haaveesi ei ole vielä toteutunut? Pidätkö ulkoilusta koirien kanssa tai viihtyisitkö koiraharrastuksissa? Haluaisitko ansaita vähän taskurahaa?

Koira-apu on yli 13-vuotias Pompsiksen kouluttama koiranhoitaja, joka toimii tarvittaessa ulkoilutus-, koulutus- ja näyttelyapuna, viikonloppu- tai lomahoitajana,  kenneltyttönä tai -poikana. Kurssin käynyt nuori hallitsee operantin koulututtamisen perusteet sekä yleisimmät koirien hoitoon ja hyvinvointiin liittyvät asiat.

Koiranhoitajakoulutus kestää 12 tuntia ja sisältää sekä teoriaa että käytännön harjoittelua. Koulutuksen jälkeen käytännön loppukoe. Tämän  jälkeen kurssilainen voi toimia koiranhoitajana ja ansaita taskurahaa koiranhoidolla. Kurssi sopii myös nuorille, jotka haluavat panostaa ainoastaan oman koiransa koulutukseen.

Sisältö:

  • Koirarodut ja rotujen erityispiirteitä
  • Käyttäytyminen, elekieli ja koirien välinen viestintä
  • Koulutuksen perusteet
  • Hienosti hihnassa 
  • Ruokinta, hoito ja ensiapu
  • Harrastaminen koiran kanssa, aktivointi
  • Koiralainsäädäntöä

Koulutus perustuu koiran positiiviseen vahvistamiseen ja kaikki kurssilla käsitellyt aiheet noudattavat Suomen eläinten kouluttajat ry:n eettistä säännöstöä eläinten käsittelystä ja hoidosta.

Kouluttaja: eläintenkouluttaja ja erityisopettaja Liisa Säkäjärvi

 

Koulutus järjestetään kysynnän mukaan. Kerätkää oma neljän nuoren porukka ja tulkaa harrastamaan hyödyllisesti koirien kanssa!

 

Hinta: 130/kurssilainen€ (sis. Alv24%) hinta sisältää koulutuksen sekä kurssimateriaalin (Tommy Wirenin kirja Hienosti hihnassa). Pidemmälle (Inkoon ulkopuolelle) ajettaessa lisätään kustannuksiin matkat 0,41€/km. 

Lisätiedot ja imoittautumiset: liisa.sakajarvi@pompsis.fi, (huoltaja ilmoittaa alle 18-vuotiaat kurssilaiset/ryhmät).

 

 

 

 

OPIN JA OPETAN

 

Lapsille ja nuorille suunnattu kurssi, jolla harjoitellaan koiran kouluttamista.

 

Kurssi alkaa teorialla ja mekaanisilla harjoituksilla. Sen jälkeen neljä harjoituskertaa oman koiran kanssa. Kurssilla harjoitellaan eläimen käsittelyä, hoitamista ja kouluttamista. Halukkaat saavat treenipäiväkirjan ja vapaaehtoisia kirjallisia kotitehtäviä.
 
Kurssille lapsen kanssa osallistuvan koiran tulee olla kiltti ja sosiaalinen. Mikäli lapsi osallistuu kurssille omaan kokoonsa nähden ison koiran kanssa tai lapsi on alle kymmenvuotias, tulee huoltajan osallistua kurssille lapsen mukana. On muistettava, että kilteinkin otus on eläin, joka yllättävissä tilanteissa voi käyttäytyä poikkeavalla tavalla.

 

Ryhmään otetaan maksimissaan 3 lapsikoiraparia / ryhmä. Kurssi kokoontuu viisi kertaa. Kaikkien lasten huoltajien tulee osallistua lapsen kanssa ensimmäiselle, eli teoria ja mekaaniset harjoitukset kerralle.

 

Hinta: 75€ / lapsikoirapari,  mukana oleva huoltaja 0€. Pidemmälle (Inkoon ulkopuolelle) ajettaessa lisätään kustannuksiin matkat 0,41€/km.

Ryhmiä perustetaan kysynnän mukaan. Kerätkää oma kaveriporukka ja viettään aikaa koiraillen! 

 

Yksityisopetuksena kurssin hinta 210€. 

 
 
Ilmoittautuminen: liisa.sakajarvi (at) pompsis.fi , 040-4694700