Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

RALLY-TOKO          

Rally-tokon alkeisryhmä kaiken ikäisille, kokoisille ja rotuisille koirille ohjaajineen. Harjoitellaan yhdessä alokasluokan liikkeitä ja niihin tarvittavia valmiuksia ja taitoja koirakohtaisesti edeten.

Tärkeintä radalla ja treeneissä on iloinen kontakti - liikkeet tulee suorittaa hymyssä suin ja hännät heiluen! Kehuminen ja innostaminen on ehdottomasti sallittua! Rally on kehitetty aivan tavallisia koiranomistajia ajatellen ja sen päätavoitteena onkin saada aikaan koiria, jotka on koulutettu käyttäytymään hyvin kotona, yleisillä paikoilla sekä muiden koirien läheisyydessä. Toisaalta laji luo hyvät valmiudet myös TOKOssa tai PK-tottiksessa etenemiselle. 

 

Kurssi sisältää viisi käytännönharjoituskertaa. Maksimissaan neljä koiraa/ryhmä.

 Kokoa oma ryhmä ja tule treenaamaan kavereiden kanssa teille sopivana ajankohtana!  

 

Hinta: Ulkokurssi pienellä porukalla Inkoossa tai lähialueilla 75€ / koira, sisäkurssi 95€ / koira

Perheenjäsenet kuunteluoppilaina 0€. Pidemmälle (Inkoon ulkopuolelle) ajettaessa lisätään kustannuksiin matkat 0,41€/km.

 

Kurssin sisältö yksityisopetuksena: 210€. Pidemmälle (Inkoon ulkopuolelle) ajettaessa lisätään kustannuksiin matkat 0,41€/km.

    

Ilmoittautuminen: liisa.sakajarvi (at) pompsis.fi , 040-4694700

 

                                

 

RALLY-TOKO jatko

Alkeisryhmän jälkeen on mahdollsita jatkaa treenailua jatkuvalla jatkokurssilla, jonne mahdollisuus hankkia kymmenen kerran kortti. Ratoja vaihdellen ALOsta MESTARI luokkaan.

Aika: Maanantaisin

                                 19.00-20.00 

Paikka: Inkoo/museokenttä 

 

Hinta: Kymmenen kerran kortti 75€ / koirakko. Kymmenen kerran kortti siten, että ohjaajalla useampi koira treeneissä 90€. Viiden kerran kortti 50€/koirakko. Viiden kerran kortti siten, että ohjaajalla useampi koira treeneissä 65€. 

Max 8/ryhmä. Osanottajamäärä vaihtelee, sillä maksat vain niistä kerroista, kun pääset paikalle. 

Ilmoittautuminen: liisa.sakajarvi (at) pompsis.fi , 040-4694700